UČLANI SE U DINAMO!

 

Što mi treba? Dobra volja, odluka da postanem član velike plave obitelji, želja za družženjem i putovanjem, 60 kn (40 kn za maloljetne i starije od 60 godina). Što dobivam? Člansku iskaznicu, rođendansku čestitku, prigodni poklon, popust na godišnju ulaznicu i Dinamove suvenire, priliku za druženjem i još puno toga. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn. Članarina je za one koji žele pomoći radu Udruge, dok je za žene i djecu besplatna.

Članstvo u klubu prvi je korak kojim pokazujete da volite Dinamo, a učlanjenjem u najtrofejniji hrvatski nogometni klub postali ste vrijedan dio modre obitelji. Neki će trenutci biti lijepi i ispunjeni srećom, neki tugom i suzama, no kako god bilo učlanite se u Dinamo jer Dinamo smo mi. 

Učlaniti se možete kod povjerenika Damira Najmenika - email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Č L A N O V I   U   2 0 2 1.  G O D I N I

 

 Zbog epidemiološke situacije ove godine s učlanjivanjem krećemo nešto kasnije nego prethodnih godina. Uskoro ćete biti obavješteni o početku učlanjivanja.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* maloljetni članovi