cehe ceka ppDinamo je ove sezone napravio velike stvari u Europi. Poraz protiv Viktorije tek nam je drugi poraz od ljetos. Bio je to poraz koji ništa ne mora značiti. Nenad Bjelica i igrači ove su nas sezone naviknuli na velike stvari pa neka i u uzvratu naprave nešto veliko i veličanstveno. Za eliminaciju Viktorije trebat će nam odličnih 90 minuta. Viktoriju čeka 30.000 navijača koji će biti vjetar u leđa našim igračima. Među njima i 20-ak naših članova. Dobro došli u "Plavi pakao"!

arena plzenIako je Dinamo poražen u Češkoj, rezultat je uoči uzvrata vrlo obećavajući. Na Maksimiru nam je za prolaz dovoljno i 1:0. Ipak, nakon prve utakmice ostao je gorak okus zato što smo poveli pri kraju prvog poluvremena i potpuno kontrolirali utakmicu. U nastavku kao da je izašla neka druga momčad. Nismo bili pravi. Nije to bio jesenski Dinamo. Naravno da ni ovo gostovanje nije prošlo bez naših članova. Čoks, Ivan, Jura i Držislav bili su naši predstavnici.

prvih 100Dinamovci iz Orahovice i okolice i dalje su vjerni svom Dinamu. Već sredinom veljače uspjeli smo dohvatiti brojku od 100 članova, a ta će se brojka još dosta povećati do kraja godine. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a ono što nas posebno veseli su novi članovi koji su se po prvi put učlanili u Dinamo i našu Udrugu. Danas su se učlanile naše lijepe hostese Valentina i Ana te smo zahvaljujući njima već došli do brojke od 100 članova u 2019. godini. Čestitamo!

ffNekoliko će naših članova Valentinovo provesti u Plzenu gdje Dinamo za tri dana igra prvu utakmicu 1/16 finala Europske lige, dok nas na uzvrat u Zagreb, tjedan dana kasnije, ide dvadesetak. Mnogi od nas imaju godišnje, a za sve one koji ih nemaju osigurali smo ulaznice na vrijeme. Nakon 49 godina čekanja, Dinamovi će navijači napokon uživati u europskoj utakmici koja se igra u veljači. Igramo protiv teškog protivnika, ali mi smo svoje napravili. Dalje laganini i opušteno.

pojacanja19Nakon zimske pauza vraća nam se HNL. Možemo reći kako liga nikada nije bila ovako jaka, a na sve se to nadovezao i uspjeh Hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Ako se s tim ne slažete, sjetite se da je Hrvatska bila druga na svijetu, da je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta, da je Dinamo nakon 48 godina prezimio u Europi. Svi ti uspjesi, koji će se teško više ikada ponoviti, razlog su što je domaći nogomet na rekordno visokoj razini.

clanske29Poštovani članovi, ovim vas putem želim obavijestiti kako sam danas poslao popis prvih 58 članova koji su obnovili članstvo ili se po prvi puta učlanili u Dinamo. Članstvo u klubu prvi je korak kojim pokazujete da volite Dinamo, a učlanjenjem u najtrofejniji i najbolji hrvatski nogometni klub postali ste vrijedan dio modre obitelji. Neki će trenutci biti lijepi i ispunjeni srećom, neki tugom i suzama, no kako god bilo učlanite se u Dinamo.