skplavacU četvrtak igramo uzvratnu utakmicu play-offa za ulazak u skupine Europske lige. Pozivamo sve naše članove na zajedničko gledanje najvažnije utakmice sezone u caffe bar Plavac u kojemu smo do sada proslavljali velike pobjede. Sa sobom svakako ponesite neko Dinamovo obilježje jer kada prođemo Albance, u što uopće ne sumnjamo, proslavit ćemo pobjedu kako samo mi znamo. Vidimo se u Plavcu!

eddy maksimirVeć smo navikli da nam Dinamo u kvalifikacijama redovno priredi jednu užasnu utakmicu, no mislili smo da je to odrađeno protiv Oddsa i da se više neće ponoviti, no prevarili smo se. Protiv Oddsa smo bili loši, a ovo jučer je jako podsjećalo na tu utakmicu. Između te dvije europske utakmice bez većih smo problema riješili Rijeku i Hajduk pa smo svi očekivali da ćemo u pobjedničkom ritmu nastaviti i protiv Skenderbeua, međutim...

eddy naslovPrije dvije smo godine igrali protiv Skenderbeua za ulazak u Ligu prvaka, a sutra igramo za ulazak u Europa ligu. Utakmice iz 2015. godine ostale su nam u lijepom sjećanju jer smo u Ligu prvaka ušli bez većih stresova s ukupnim rezultatom 6:2. Na Elbasan Areni pobijedili smo 2:1, a na Maksimiru 4:1. Nadamo se da će nam i sutrašnja utakmica između Dinama i Skenderbeua ostati u lijepom sjećanju, a sigurni smo da ju naš mladi član Eddy nikada neće zaboraviti.

zagonetna damaU petak nam je na Rujevici svima za oko zapela jedna navijačica koja se nalazila u "kavezu" iza gola i koja se s vremena na vrijeme pojavljivala u kadru. O zagonetnoj dami ne znamo puno, osim da se zove Kristina, da je imala sjajnu odjevnu kombinaciju i da je vjerojatno zahvaljujući njoj neodlučni sudac svirao jedanaesterac koji je Junior Fernandes pretvorio u pogodak. Nadamo se da će nam Kristina i dalje donositi sreću te da ćemo je i ubuduće viđati na utakmicama.

cileanciTko bi samo prije tjedan dana rekao da ćemo nakon onako očajne utakmice u Norveškoj prvo uvjerljivo pobijediti Hajduk, a zatim i slaviti prvu pobjedu na Rujevici. Ovo je bio neki drugi Dinamo. U samo tjedan dana doživjeli smo transformaciju iz lošeg do odličnog izdanja. Prvak je pao na svom stadionu poslije 43 utakmice u nizu, a junak je ponovno bio Junior Fernandes, naše najveće ovoljetno pojačanje. Čestitke svima!

semafor04Svaki pravi dinamovac koji drži do sebe mora znati gdje je bio na današnji dan prošle godine. Mi smo u caffe baru Plavac imali organizirano gledanje tekme Hajduk-Dinamo, a naši članovi Miki, Deni, Manuela i Sandra bili su u Splitu gdje su svjedočili najvećoj Dinamovoj pobjedi na Poljudu u samostalnoj Hrvatskoj. Hajduk nas je već poslovično dočekao u ljetnoj euforiji koju smo pred 30.000 ljudi utišali, baš kao i prije četiri dana.