kresimir baric naslovDok je za jedne nogomet potpuno nevažna stvar, za druge je on jedna velika strast i način života. Oni se zovu kolekcionari. Njihovi su ormari i police premali za sve što su skupili, ali to ih ni jedne sekunde neće zaustaviti da svakim danom sve više obogaćuju svoje kolekcije. Jedan od takvih zaljubljenika u nogomet i Dinamo je Krešimir Barić - najveći kolekcionar Dinamovih suvenira i dresova u Hrvatskoj. On je navijač bez premca.

mario gavranovic orahovicaIako nije bilo predviđeno da na našoj proslavi govori prvotimac Dinama Mario Gavranović, već samo direktor marketinga Tomislav Rukavina, na inzistiranje orahovačkih dinamovaca Mario se ipak obratio svim nazočnima kao predstavnik Dinamove svlačionice. Dinamova je jedanaestica i najveće ovosezonsko pojačanje, od kojeg u budućnosti očekujemo velike stvari, zahvalila Udruzi u ime cijele ekipe sljedećim riječima:

cestitka 10 godina naslovJučer je modri klub na svojim službenim stranicama čestitao Udruzi navijača Dinama iz Orahovice desetu godišnjicu postojanja, uz želje za još mnogo uspjeha i lijepih trenutaka u narednim godinama. To je samo nastavak dobre suradnje između kluba i naše Udruge jer podsjećamo da je na proslavi našeg jubileja gostovala i modra delegacija u sastavu: Mario Gavranović, Tomislav Rukavina i Alen Lesički.

finizvj17U nastavku vam donosimo izvješća s redovne godišnje skupštine koju smo održali 9. ožujka 2018. u hotelu "Dukat" u Orahovici, i to: Izvješće o radu i Financijsko izvješće koje su podnijeli predsjednik Udruge Damir Najmenik i rizničar Ivan Grgurić.

promocija naslovJučer je u hotelu "Dukat" održana redovita Godišnja skupština kojoj su nazočili i gosti iz Zagreba - direktor marketinga Tomislav Rukavina, glasnogovornik kluba Alen Lesički te prvotimac Dinama i najveće ovosezonsko pojačanje Mario Gavranović. Tom je prigodom bila i promocija filma "Naših prvih 10 godina" koja je sve nazočne ostavila bez teksta. Tim smo filmom obilježili 10 godina postojanja, a svi koji ga niste gledali možete ga pogledati na našim stranicama.

lane naslovOni koji nisu imali sreću gledati nogomet 80-ih godina prošlog stoljeća, vjerojatno neće razumjeti ovu priču. Tih sam godina bio klinac koji je tek krenuo u svijet navijanja i divio se svim Dinamovim igračima. No, kada bi se na terenu pojavili Vlak, Zajec, Cerin, Kranjčar ili Mlinarić u njih sam gledao kao u neko božanstvo. Znam da je glupo nekoga uspoređivati s Bogom, ali oni su bili bogovi svog vremena. Među te bogove spadao je i Boro Cvetković.