prvaci_2009_naslovna.jpgBili smo na utakmici protiv Slaven Belupa na kojoj je Dinamo ponovno bio uvjerljiv i pobijedio 2:0 te tako osigurao 11. naslov prvaka Hrvatske. Odlično popunjeni Maksimir eruptirao je nakon posljednjeg sučevog zvižduka i slavlje je moglo početi. VIDEO!

 

Vatromet Dinamu u čast, na kraju utakmice, samo je potpirio ionako strahovito veliku navijačku euforiju. Kada je double-decker autobus počeo kružiti oko maksimirskih tribina, izmjenjivale su se sve moguće Dinamove pjesme koje su pjevali igrači zajedno s navijačima. Prije utakmice najavljivao se pun stadion te da će na njemu biti 38.000 gledatelja, međutim bilo je nešto manje - negdje oko 30.000.

prvaci_2009_1.jpgKako je utakmica odmicala, atmosfera na stadionu bila je sve užarenija. Prvi pogodak Sammira gurnuo je Modre prema naslovu prvaka, kojega su na stadionu svi priželjkivali,a Mandžin pogodak ga je osigurao. Navijalo se bez prestanka, a ukupno ozračje bilo je na razini prvaka.

Iako je ovo bilo jedna od zanimljivijih utrka za prvaka, Dinamova kvaliteta isplivala je u pravom trenutku. Do kraja prvenstava ostale su još samo dvije utakmice i uzvrat finala kupa u Splitu. Nakon toga ponovno euro utakmice u Maksimiru.

{youtube}6SB9v4LoqK4&feature{/youtube}

Čestitamo Dinamu na četvrtoj uzastopnoj tituli!!!