godisnja_2009_naslovna.jpgNa dan kada se slavi novi naslov prvaka, prije utakmice sa Zagrebom, u Dinamovim prostorijama održan je tradicionalni godišnji sastanak povjerenika. U ime povjerenika nazočne je pozdravio Zdravko Gašpert, koordinator za članstvo, a u ime kluba direktor Damir Vrbanović. Najuspješniji povjerenici su nagrađeni, a za najuspješnijeg povjerenika u Hrvatskoj, u posljednje dvije godine, proglašen je vaš povjerenik Wink

Bio sam iznenađen što sam proglašen najuspješnijim povjerenikom, koji je najviše učinio za promociju kluba u posljednje dvije godine, jer znam da ima povjerenika koji imaju više članova, ali mi je to veliko priznanje i poticaj za ubuduće jer sam nagrađen drugu godinu zaredom. Klub mi je poklonio originalni dres s mojim prezimenom i brojem 24, što je dan moga rođenja. Broj članova kluba još uvijek nije zadovoljavajući, ali ako se svi potrudimo trebao bi preći brojku od 10.000, koliko je bilo u prošloj godini.

godisnja_2009_1.jpgZa najviše članova nagrađen je, kao i prošle godine, Stanko Lazar iz Vinice, a još su nagrađeni: Zlatko Premuš, Damir Žigrović, Ozrenko Matić, Franjo Hubak, Darko Paradžik i Ivo Rogalo. Nakon sastanka, druženje povjerenika nastavljeno je u veselom tonu u klupskom restoranu, a nakon domjenka smo svi zajedno otišli na posljednju domaću utakmicu u ovom prvenstvu. Kruno Jurčić doživio je prvi poraz na Dinamovoj klupi. Pobjednički gol za Zagreb postigao je naš Davor Vugrinec. Dinamu i treneru Kruni Jurčiću još jednom sve čestitke na ponovno osvojenom naslovu prvaka, a Zagrebu na zasluženoj pobjedi.