hearts_naslovna.jpgJučer smo konačno sretni napustili maksimirski stadion nakon europske utakmice. Već dugi niz godina nismo svjedočili tolikoj radosti i veselju kao nakon jučerašnje utakmice. Naši nogometaši preboljeli su ispadanje iz Lige prvaka i uvjerljivom pobjedom protiv Heartsa, trećeplasirane momčadi škotskog Premiershipa, osigurali si najmanje šest utakmica u Europskoj ligi.

Dinamo je odigrao nezaboravnu utakmicu i podsjetio na svoja slavna vremena. Izuzetno nam je drago što smo prisustvovali toj utakmici i što ćemo treću godinu zaredom u Zagrebu gledati europske utakmice. Ove godine imamo se pravo nadati da bismo konačno mogli dočekati i proljeće u Europi jer ovakav Dinamo je to u stanju napraviti.

Zahvaljujući takvom Dinamu, suparnici iz Škotske doimali su se na razini donjeg doma HNL-a. Atmosfera na stadionu bila je fantastična! Konačno u teren nije pala niti jedna baklja. Početna koreografija, koju su pripremili Bad Blue Boysi, oduševila je cijeli stadion. Divovski transparent s čovjekom čijim venama teče plava krv, a srce mu je Dinamov grb, doista je vrijedan svake pohvale za inovativnost i motivacijski učinak na igrače. Jedina mrlja jučerašnje utakmice bilo je ponovno vrijeđanje izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića što se većini navijača nije svidjelo pa su ih zbog toga počastili zvižducima. Svi pravi navijači sretni su što Dinamo danas ovako izgleda, a zna se tko je glavni autor današnjeg Dinama.