zilinaI u četvrtoj smo pripremnoj utakmici zabilježili pobjedu. Ovaj je put pala vodeća momčad slovačke lige Žilina i to 2:0, a pogotke su ovaj put postigli Stojanović i Henriquez. Sada u četiri prijateljske utakmice imamo gol razliku 12:3. Ovo je sasvim drugačiji Dinamo, a nemojte zaboraviti da se tek moraju priključiti Sammir, Soudani i Guilherme. Kao vječiti optimist, mislim da ćemo u prvenstvu pobijediti sve do kraja i osvojiti 12. naslov u nizu.

Trener Petev je ponovo pripremio dva sastava za dva poluvremena. Istina da je prijenos utakmice preko Youtubea dosta štekao, ali smo ponovo mogli vidjeti dobru Dinamovu igru. U prvom poluvremenu nije bilo golova, dok se u nastavku mreža Žiline tresla dva puta.

Posebno mi je drago što je pogodak postigao Angelo Henriquez za kojeg sam uvjeren kako se radi o vrhunskom nogometašu koji je upao u duboku krizu. Dolaskom Sammira i to će se promijeniti i ako Angelo bude prvi trenerov izbor za napadača, prognoziram njegovih 10 pogodaka do kraja prvenstva.

Idući je susret na rasporedu u srijedu, 1. veljače, u 16 sati na HNTV-u kada igramo sa Slovanom iz Bratislave.