pet danaJoš je ostalo samo 5 dana do nastavka sezone. Pripreme, u kojima smo zabilježili 6 pobjeda i 2 remija, su iza nas. Na pripremama je to izgledalo jako dobro, no sad dolazi ono najvažnije. Krećemo u lov na Rijeku bez europskih obveza. U kadru nam je neviđena gužva i teško je reći koja je udarna jedanaestorka, ali za koga god da se trener Petev odluči očekujemo uraganski nastavak sezone i sve pobjede do derbija na Rujevici 8. travnja.

U subotu nastavak sezone otvaramo protiv Slaven Belupa, zatim idemo Cibaliji u Vinkovce pa smo dva puta domaćini Interu i Splitu  te prije derbija u Rijeci igramo protiv Istre u Puli. Bez podcjenjivanja ikoga, u tih pet utakmica očekujemo maksimalnih 15 bodova.

Ono što nas posebno intrigira tko je najbliži udarnoj jedanaestorici. Neki su, pout Hodžića, Machada i Olma, proigrali na ovim pripremama te znatno zaoštrili konkurenciju. Tu su i pojačanja Sammir i Guilherme te povratnik Lešković. Za svaku poziciju imamo minimalno dva igrača i treneru stvarno neće biti lako izabrati koga staviti u početni sastav. Prema nekim neslužbenim informacijama u klub su stigli nalazi za Arijana Ademija koji ga oslobađaju svake krivnje, tako da uskoro možemo očekivati još jedno veliko pojačanje.

Velika je tu gužva. Evo ja sam se malo poigrao sa sastavom za prvu utakmicu protiv Slaven Belupa u formaciji 4-2-3-1 pa ćemo vidjeti koliko sam bio blizu. Teško je očekivati da će već u prvoj utakmici od samog početka krenuti Brazilci Sammir i Guilherme tako da prognoziram ovaj sastav, no vrlo lako je moguće da startaju Olmo, Gojak ili Pavičić. Tu su još Knežević, Moro i Fiolić, dok su Sosa, Benković i Henriquez ozlijeđeni.

Koja god postava istrčala u sljedećim utakmicama samo jedno nas zanima - POBJEDA!!!sastav za belupo