vinkovci2017 naslovIako smo u Vinkovcima zabilježili i drugu pobjedu u nastavku prvenstva, kući smo se vratili razočarani. Bila je to još jedna blijeda partija bez ijedne smislene akcije. Igra nepovezana i neuigrana, čak se čini da je ovo lošije izdanje nego što je bilo jesenas. Umjesto da Belupu i Cibaliji napunimo mrežu do vrha, mi smo te utakmice dobili iz dva penala, od kojih je ovaj jučer izmišljen, a to nam nikako ne treba i ne može nas veseliti.

Premda svakodnevno u novinama čitamo o našim "mladim draguljima" na terenu to za sada ne viđamo. Ti naši dragulji na terenu nisu ništa bolji od prosječnih Koprivničanaca ili Vinkovčana. Igra nam je užasno spora, staromodna i lako predvidljiva. U prve dvije utakmice nismo vidjeli nikakav napredak, ni ekipno ni individualno i to nas brine. Nije problem ni izgubiti, ali najteže je gledati jedno te isto mučenje lopte bez imalo smisla.

Istina je da je jesenas bilo kontroverznih odluka u korist drugih klubova te da smo po nekim analizama bili čak i najoštećeniji, ali ako nismo u stanju pobijediti najlošiji ekipu u HNL-u nismo ni zaslužili biti prvi. Ovakvi nam pokloni ne trebaju!

Nema nam druge nego se nadati da će biti bolje, ali moramo si priznati da je ovo trenutno jako, jako loše.