armin hodzic goooolSvi znamo da ekipa Splita nije mjerilo, no utakmica polufinala Kupa protiv Splita vratila nam je osmijeh na lice i pokazala neke nove kapacitete. Iako sam mislio da će ovo biti proljeće Angela Henriqueza, on se u ključnom trenutku ozlijedio što je iskoristio Armin Hodžić koji nemilosrdno trpa. U tri utakmice nastavka sezone zabio je sedam pogodaka i odveo nas do sve tri pobjede. Je li to konačno napadač kojega toliko dugo čekamo?

Osim u službenim utakmicama, Hodžić je bio jako dobar i na pripremama u Turskoj gdje je zabio pet pogodaka i bio najbolji strijelac priprema. Počeo je zabijati na sve moguće načine: iz okreta, lijevom nogom, desnom nogom, glavom, s bijele točke. Hodžić je trenutno naš najveći dobitnik, samo se treba dokazivati u kontinuitetu.

Jučer smo vidjeli i raspoloženog Ćorića koji je zabio dva pogotka te Guilhermea koji je u svom prvom nastupu dva puta asistirao i sa 20-ak metara pogodio prečku. Za prvi put više nego dovoljno. Ovako na prvu se zaista čini da smo dobili pravo pojačanje i da će u HNL-u biti kao brzi vlak za sve ostale protivnike.

Finale Kupa smo izborili lakše od očekivanog. Sada idemo dalje u nove pobjede.