winwinwin1Dok smo još svi pod dojmom utakmice između Barcelone i PSG-a te Beusanovog i Jeličićevog laprdanja kako je u toj utakmici sve bilo čisto, pred nama je 24. kolo HNL-a. Dinamo će ugostiti ekipu Splita koju je prije par dana u Kupu poslao kući sa šest golova u mreži, dok će Rijeka na svoje najlakše gostovanje kod Hajduka. Mi računamo na nova tri boda, a kako će proći Rijeka na Poljudu potpuno nam je svejedno jer imamo win-win-win situaciju.

Ne sjećam se kada je neka utakmica podigla toliko prašine, kao utakmica između Barcelone i PSG-a. Gdje god se okreneš svi pričaju samo o toj utakmici. Budući da nisam navijač niti jednog stranog kluba, bilo mi je potpuno svejedno tko će proći dalje. Uživao sam u utakmici sve do trenutka kada se Barcelonu po tko zna koji put poguralo dalje. No naše "Oko sokolovo", ili kako su ga u današnjem članku u 24 sata nazvali "Oko ćoravo", izjavilo je poslije utakmice da je sudac jako dobro odradio posao i da nakon utakmice nema repova!!!

Bio je to sramotan komentar, pogotovo kada znamo kako kritizira domaće suce za iste situacije. Čovjek ima potpuno neujednačen kriterij i ovo je definitivno zadnji put da gledam i slušam ova dva "stručnjaka". Da sramota bude veća, spornu situaciju nad Di Marijom uopće nisu analizirali. Na kraju se čovjek pita jesu li to ti strani suci koji bi trebali doći suditi u HNL? Ne, hvala! Da je kojim slučajem ovo bio Dinamo u pitanju, netko bi se iz države morao iseliti. Bili bi prosvjedi, okrugli stolovi, sociolozi bi gostovali u televizijskim emisijama, tražila bi se ostavka svih i svakoga...

No, vratimo se mi na domaće travnjake. Do kraja je ostalo jo 13 kola, a Rijeka nam još uvijek bježi šest bodova. Tri su pobjede u nastavku prvenstva ostvarili oni, tri mi. Tko će prvi kiksati? Nama dolazi Split i sve osim visoke pobjede bit će prvorazredno iznenađenje, dok oni idu Hajduku koji je vjerojatno najslabiji otkako ja pratim nogomet. Što očekivati od te utakmice? Nama svaki ishod odgovara. Ako Hajduk pobijedi znači da smo se Rijeci približili na tri boda, ako bude neriješeno znači da smo se Rijeci približili na četiri boda, a ako pobijedi Rijeka znači da je izgubio Hajduk što nas uvijek veseli. Nama svakako dobro.

Još je ostalo mjesec dana do velikog okršaja na Rujevici. Jedva čekamo!