prvih 100Dinamovci iz Orahovice i okolice i dalje su vjerni svom Dinamu. Već početkom veljače uspjeli smo prebaciti brojku od 100 članova, točnije s današnjim danom imamo 101 člana, a ta će se brojka još dosta povećati do kraja godine. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a ono što nas posebno veseli su novi članovi koji su se po prvi put učlanili u Dinamo i našu Udrugu. Ako još uvijek niste član, postanite to još danas. Dokažite vjernost i učlanite se u svoj Dinamo!

Cijena članarine je, kao i prethodnih godina, 40 kn za mlađe od 18 godina i starije od 60 godina, dok je za osobe između 18 i 60 godina starosti članarina 60 kn. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn za punoljetne osobe, dok je za maloljetne i žene ona besplatna.

Dinamo uvijek misli na svoje članove te kod učlanjivanja dobivate različite pogodnosti. Svaki će član na kućnu adresu dobiti člansku iskaznicu, prigodni poklon, a na datum rođenja u poštanskom će sandučiću svakog člana dočekati rođendanska čestitka. Tu su još i popusti na suvenire i godišnje ulaznice.

Kretanje članstva možete pratiti u izborniku Članovi u 2018.