dobrodosao kapetaneUoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske reprezentacije protiv Ukrajine, za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, do nas je stigla vijest da je našem kapetanu Arijanu Ademiju prepolovljena kazna i da se na nogometne terene može vratiti za pola godine. Ipak je to nekakva pobjeda, mada smo svi očekivali da će mu potpuno ukinuti kaznu jer smo znali da Ademi nije varalica i da nije namjerno uzeo nedopuštena sredstva. Sretni smo što će Ademi ponovo biti s nama. 

Iako su svi dokazi upućivali da je nalaz bio kontaminiran i da doping nije uzeo s namjerom, ipak su mu ostavili kaznu od dvije godine jer je to voda na njihov mlin. Budući da su skoro jednom odličnom igraču uništili karijeru bez razloga, morali su to nekako opravdati pa su našli solomonsko rješenje jer da je Arijan kriv, sigurno mu ne bi smanjivali kaznu.

Ne znamo u kakvom će se stanju Arijan vratiti u listopadu, ali poznavajući ga sigurni smo da će još puno godina igrati nogomet na visokoj razini. Dinamovi su navijači uvijek cijenili igrače koji su ostavljali srce na terenu, a upravo je Arijan jedan od takvih. Prvo je Arijanu smanjena kazna, a zatim je Hrvatska u fantastičnoj atmosferi na Maksimiru pobijedila Ukrajinu. Bio je to savršen dan. Dobrodošao nazad, kapetane!

ademi nema predaje