udji u povijest najavaGNK Dinamo prije mjesec je dana pozvao sve svoje navijače da sudjeluju u projektu "Uđi u povijest" tako da pošalju svoje najbolje navijačke fotografije, a za nagradu će njihove fotografije krasiti tunel kojim igrači izlaze na travnjak stadiona u Maksimiru. Predsjednik Udruge poslao je 10-ak svojih najboljih fotografija i jučer dobio e-mail da su upravo njegove fotografije izabrane i da danas dođe na snimanje u Zagreb.

Dinamo je posljednjih godina puno uložio u lickanje Maksimira. Na stadionu su u proteklom razdoblju odrađeni brojni projekti. Maksimirski je stadion dobio hotel, nove svlačionice, malu kapelicu, velike grafite ispod zapadne tribine, a sada je još ostao završni projekt. U klubu su odlučili ukrasiti tunel kojim igrači izlaze na teren i na taj način nagraditi svoje najvjernije navijače.

Predsjednik Udruge poslao je svoje najbolje fotografije s putovanja iz Madrida, Amsterdama, Münchena, Praga, Londona i Glasgowa te nekoliko sa zajedničkih putovanja na putu prema Zagrebu. To se očito svidjelo komisiji koja je odlučila da su to najbolje fotografije i pozvala predsjednika na snimanje u prostorije agencije Real grupe koja se nalazi u zgradi Merkur osiguranja u ulici Ljudevita Posavskog.

Na snimanje treba ponijeti svoje najdraže dresove, šalove i kape, a dobio je mogućnost da za nagradu povede i još jednu osobu. Predsjednik se odlučio za našeg člana i jednog od najpoznatijih navijača Hrvatske reprezentacije Nenada Bračuna. Njih dvojica idu danas na snimanje koje će ih uvrstiti u Dinamovu povijest.