zajednicko gledanje rijekaU subotu se igra derbi svih derbija, utakmica koja će možda odlučiti o novom prvaku Hrvatske. Mi igramo sve bolje, a Rijeka na Rujevici još nikada nije izgubila utakmicu. Na Kvarneru sanjaju prvi naslov prvaka u povijesti, a na nama je da utišamo tu euforiju. Sve vas pozivamo na zajedničko gledanje najvažnije utakmice sezone u caffe bar Plavac. Utakmica počinje u 19 sati. Obucite se u plavo i pravac Plavac!

Iako se svi nadamo pobjedi, u subotnjem derbiju nema favorita. Ako slučajno dobije Rijeka, pobjeći će nam na +7 i prvenstvo će praktički biti odlučeno. Ako bude remi, još uvijek će biti u velikoj prednosti da si čak na Maksimiru u zadnjem kolu mogu dozvoliti i poraz. To je pod pretpostavkom da sve utakmice do kraja dobiju, no ima tu još "mina" gdje bi mogli stradati, prvenstveno u Koprivnici kod Slaven Belupa. I na kraju ako mi pobijedimo, uvjeren sam da ćemo u tom slučaju biti i prvaci.

Očekujemo jedan uzbudljiv derbi s puno atraktivnih poteza i naravno našu pobjedu. Svemu jednom dođe kraj pa će i ovom riječkom nizu bez poraza!

AJMOOOOOOOOO