petraNogomet je ovih dana opet pokazao svoje najljepše lice. U velikom derbiju na Rujevici, koji će ostati zapamćen po Soudanijevim škaricama, naš je napadač nakon pogotka ispisao veliko slovo P, što je značilo da je pogodak posvetio teško bolesnoj djevojčici Petri Kračun. Dan uoči derbija Soudani ju je, zajedno s Gojakom i Morom, posjetio u njenom domu i tako ju iznenadio za dvanaesti rođendan. Naklon do poda, legendo!

A sve je počelo tako što je teško bolesna Petra za svoj 12. rođendan zaželjela imati autograme svih igrača Dinama. Djevojčica inače obožava sport, živi na Ravnicama blizu maksimirskog stadiona, a uz oca Antuna i starijeg brata Patrika "luda" je za Dinamom.

 

Zatim je Soudani napravio velemajstorski potez. Posjetio ju je u njenom domu i obećao joj posvetiti gol na Rujevici. I stvarno, nakon spektakularnog pogotka prema kamerama je u zraku nacrtao veliko slovo P. Ovaj je potez barem na jedan dan ujedinio sve navijače u Hrvatskoj, pa čak i one koji navijaju za Rijeku.

 

Izuzetno smo ponosni na našeg igrača koji u onom zanosu nije zaboravio na Petru i što joj je ispunio obećanje. Bravo za Soudanija, a Petri želimo što brže ozdravljenje i neka ju prati Božji blagoslov!

 

petra1