antola olmoKad smo se već pomirili s gubitkom naslova, dogodila se senzacija u Kranjčevićevoj gdje je Lokomotiva zasluženo pobijedila Rijeku i nanijela joj prvi poraz nakon više od godinu dana. Momčad koja se s nama bori za naslov prvaka nije u 90 minuta zapucala u okvir gola i kako se bliži kraj sezone izgledaju sve lošije. Istina da još uvijek odlučuju sami o svojoj sudbini i da imaju 5 bodova prednosti, ali...

Pojavio se tračak nade. Rijeka nikako da stavi pečat na ovu sezonu. U međusobnom smo dvoboju igrali neodlučeno, zatim su kiksali protiv Istre, a sad su izgubili i od Lokomotive. Kako se sezona primiče svome kraju, nema više lepršavosti koja ih je krasila. Izgledaju dosta potrošeno jer u gotovo istom sastavu igraju još od kolovoza. Možda je to naša šansa u fotofinišu?!

Još uvijek imaju pet bodova prednosti, ali i teži raspored. Dok mi prije zadnjeg kola igramo protiv Splita i Osijeka u gostima te protiv Istre na Maksimiru, Riječani prvo igraju jadranski derbi protiv preporođenog Hajduka, zatim idu na neugodno gostovanje u Koprivnicu te dočekuju Cibaliju. Ako ukalkuliramo da ćemo do zadnjeg kola osvojiti svih devet bodova, što neće biti nimalo lako, treba nam samo jedan kiks Riječana pa da u zadnjem kolu ide junak na junaka.

Nekako se nadamo i priželjkujemo upravo takav scenarij, da ta zadnja utakmica odluči o prvaku. Samo četiri dana nakon toga igramo protiv njih i finale Kupa u Varaždinu. Bit će vatreno!