plavikvartDanas počinje prva emisija u kojoj ćemo pobliže upoznati igrače, navijače i zanimlljive priče iz modrog kluba. Saznat ćemo kako prvotimci provode slobodno vrijeme, upoznati ih s privatne strane i proći s njima razne zanimljive teme. Današnji je gost naš mladi igrač Ante Ćorić. U moru velikih navijača Dinama prvi će gost biti naš prijatelj Damir Žigrtović -Žiga, Dinamov povjerenik iz Zagreba i navijač bez premca.

Svi koji ste barem jednom bili na našoj Plavoj noći u Orahovici, morali ste primijetiti doslovno dinamovca od glave do pete. To je Žiga s Trešnjevke. Na njemu je sve u znaku Dinama - plavo odijelo, kravata, naušnice, prsten, sat, lančić, čarape, mobitel, čak i kuća... Apsolutno sve! Dinamo mu je način života i ništa mu nije teško učiniti za voljeni klub. Ako se zateknete u Zagrebu i pored vas prođe automobil okićen kao božićno drvce, to vam je Žiga. Neki kažu da je to malo pretjerano, ali njemu takvi komentari ne smetaju jer čovjek naprosto živi za svoj klub.

ziga1

Emisiju će voditi Ivana Mišerić, a emitiranje će biti jednom mjesečno i to utorkom u 20 sati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. Evo najave...