fanshopKao i svi drugi ozbiljni klubovi, tako i Dinamo misli na svoje navijače. Do sada su se službeni Dinamovi suveniri mogli kupovati na križanju Maksimirske i Svetica, a uoči početka nove sezone “u pogon” će biti pušten potpuno novi “Fan shop”. Mnogi će reći napokon jer rijetko koji klub tog ranga na svijetu nema klasičan Fan shop. Prema radovima koji se mogu vidjeti ovako golim okom, shop će biti poprilično velik i veleban.

U klubu uvjeravaju da će biti raskošno uređen, kako to klubu kao što je Dinamo i dolikuje. U njemu će biti sve što navijač poželi. Za one koji ne znaju, podsjećamo da Dinamo sljedeći mjesec potpisuje novi unosni ugovor s Adidasom, najvećim proizvođačem sportske opreme u Europi i drugim u svijetu, odmah iza američke kompanije Nike.

Dinamo će od natjecateljske sezone 2017./18. nositi tri paralelne crte na svome dresu i na taj način ući u Adidasovu obitelj u kojoj se ističu velikani poput Man. Uniteda, Bayerna, Chelseaja, Milana, Juventusa te Real Madrida.

Dinamo se na taj način zapravo vraća svojim korijenima jer je njemačka kompanija bila prvi tehnički sponzor kluba iz Maksimira. Bilo je to sredinom 70-ih godina. Jedva čekamo kupiti novi dres u novom Fan shopu. U sljedećem video prilogu pogledajte kako teku radovi.