priznanje najaktivniji povjerenikU subotu je, prije utakmice između Dinama i Rijeke, u PRESS loži održan sastanak Dinamovih povjerenika iz cijele Hrvatske i inozemstva. Na sastanku se skupilo 56 povjerenika, a najboljima su uručene i prigodne nagrade. Među nagrađenima je i predsjednik Udruge navijača Dinama iz Orahovice, Damir Najmenik, koji je dobio nagradu za najaktivnijeg povjerenika te za organizaciju 10 Plavih noći. To je ujedno nagrada svim članovima Udruge.

Ovo je već treći put kako je predsjednik Udruge nagrađen za svoj povjerenički rad. Prvi je put nagrađen 2008. godine te godinu dana kasnije kao najbolji povjerenik u Hrvatskoj. Sve bi to bilo nemoguće bez najbližih suradnika iz predsjedništva Udruge koji su uvijek tu kad treba i koji su također zaslužili ovu nagradu. Čestitke svima!

Osim povjerenika iz Orahovice još su nagrađeni Damir Žigrović iz Zagreba za najviše članova, te Zlatko Premuš iz Međimurja koji je imao najveće povećanje članstva u proteklih godinu dana. Sastanku povjerenika nazočili su i Dinamovi prvotimci Domagoj Antolić i Filip Benković. Više s dodjela nagrada u fotogaleriji.

19