junior fernanades sigaliDok s nestrpljenjem iščekujemo početak nove sezone, igrači svakodnevno odrađuju iscrpne treninge i pripremaju se za nadolazeće utakmice. Iz Moravskih Toplica, gdje se igrači pripremaju, dolaze dosta dobre i optimistične vijesti. Momčad je spremna vratiti dvostruku krunu, raspoloženje je odlično, uvjeti također. Prije nekolio dana doveli smo prvo pojačanje Jan Lecjaksa, vratio se Junior, uskoro se vraća Ademi, oporavio se Benković, Ćorić je uzeo desetku... 

Već gore navedeni bi trebali biti dovoljni za vratiti titulu u Maksimir, a očekujemo i još koje pojačanje. Priča se o Cafuu i Gunnarssonu. Bilo bi fantastično kada bi jedan od njih dvojice sletio u plavu svlačionicu. Još čekamo jednog napadača i eventualno desnog bočnog i to bi onda bila prava momčad. Bilo bi lijepo kada bi u godini kada slavimo 50 godina od najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti napravili europski iskorak. 

Iako se ove godine borimo za ulazak u Europsku ligu gdje je puno manje novaca u igri, plasmanom u skupine i eventualnim mitskim euro proljećem isprali bismo gorak okus od prošle sezone. Upravo na ovu okruglu godišnjicu vjerujemo u takav scenarij. 

Modri će u Sloveniji odigrati četiri prijateljske utakmice, a raspored je sljedeći:

1. srpnja: Mura (Slovenija) - Dinamo, 18h

4. srpnja: Dinamo - Tosno (Rusija)

7. srpnja: Dinamo - Vorskla Poltava (Ukrajina)

8. srpnja: Dinamo - Slovačko (Češka)

pripreme moravske toplice