god17Sve svoje članove obavještavamo kako od utorka, 4. srpnja, počinje prodaja godišnjih ulaznica za novu sezonu. Naši su se članovi prošle sezone jako dobro iskazali tako što su kupili 15 godišnjih ulaznica. Nadamo se da nas Dinamo ni ove godine neće razočarati i da ćemo i jedanestu godinu zaredom u Maksimiru gledati europske utakmice. Podsjećamo da godišnje ulaznice vrijede za sve domaće utakmice na stadionu u Maksimiru.

Svi mi koji smo prošle sezone imali godišnje ulaznice imamo prednost kod kupovine i odabrati si mjesto koje smo imali prošle sezone. Cijene su iste kao i prošle godine, što znači da se za samo 320 kn, koliko košta istočna tribina s popustom za članove, može nazočiti svim utakmicama, uključujući i utakmice Europske lige. 

Tribina sjever - 250 kn

Tribina istok - 400 kn

Tribina zapad - 550 kn

Na sve ove cijene članovi kluba imaju popust od 20%. Svaki će navijač prilikom kupnje godišnje ulaznice na poklon dobiti majicu, a ove je godine naš klub pripremio za svoje vjerne navijače i jednu pogodnost - ispisivanje imena i prezimena na sjedalicu za vrijeme trajanja cijele sezone. 

Prijave za kupnju godišnjih ulaznica preko Udruge primamo najkasnije do četvrtka 6. srpnja jer predsjednik Udruge u petak 7. srpnja ide u Zagreb po ulaznice. Vidimo se na Maksiiru!

vizual godisnje