dres17Puno je novosti u klubu ovih dana. Jučer su u Maksimiru predstavljeni dugo očekivani novi dresovi. Dinamo se vratio korijenima. Potpisan je sponzorski ugovor s Adidasom, najvećim proizvođačem sportske opreme u Europi i drugim u svijetu, odmah iza američke kompanije Nike. Nove su dresove na predstavljanje dovezli dronom. Cijena novog dresa trebala bi biti 549 kn bez natpisa, a u prodaji će biti već sutra u novom Fan shopu.

U klubu su na predstavljanju objasnili da dvije zlatne zvjezdice iznad grba kluba označavaju po 10 naslova prvaka države. Dinamo ih ima 28 u svojoj povijesti. Svi relevantni svjetski klubovi imaju taj "dodatak" na grbu pa tako i mi. Do treće zvjezdice nedostaju nam još dva naslova. Na reprezentativnim dresovima zlatna zvjezdica iznad grba saveza označava jedan naslov svjetskog prvaka. 

Prvi dres je naravno plavi, narančasti se ponovo vratio nakon 2007. godine, a novost je crni dres koji će Dinamovci nositi prvi put u povijesti. Novi su dresovi personalizirani, što znači da takav dres neće imati nitko na svijetu osim Dinama. Koji vam je najljepši?

rrfs