bracun dresStvarno je zanimljiv taj fenomen koliko neki ljudi obožavaju Dinamo. Iako je službeno otvaranje Fan shopa predviđeno za danas, još jučer je član naše Udruge i Dinamov povjerenik iz Slatine Nenad Bračun kupio dva nova dresa, za sebe i kćer, i čak 32 godišnje ulaznice za svoje članove. Za sve one koji ne znaju tko je Bračun jedan mali podsjetnik. Radi se o navijaču koji je s Dinamom prošao mnoge jugoslavenske i europske stadione. 

Bračun je poduzetnik iz Slatine kojemu je Dinamo doučak, ručak i večera. Otac mu je bio trgovac koji je redovno kupovao Dinamove revije i Sportske novosti pa je Čoks, kako ga zovu prijatelji, počeo rano čitati i sve upijati. Od tada mu je Dinamo način života, radost i veselje. Naš sjajni pjevač Marko Perković Thompson uzeo ga je za spot "Uvijek vjerni tebi" jer je reprezentaciju pratio na svim europskim i svjetskim prvenstvima, gdje god je Hrvatska nastupala. U spotu se pojavljuje sa slatinskom zastavom.

Prvi put je Dinamo gledao uživo još davne 1977. godine kada smo golom Drage Vabeca pobijedili Partizan 1:0. Od tada je zavolio stadion i taj doživljaj utakmice. To ga prati i dan danas. I još samo nešto za kraj. Čoks spada među rijetke koji su bili na svih naših 10 Plavih noći. On je jedan i jedini, nevjerojatan i neponovljiv!

bracun dres1