oddBliži nam se prva europska utakmica. Sutra u Maksimiru gostuje norveški Odds, a tri dana kasnije Dinamo je ponovo u našoj Slavoniji. Iako je vrijeme godišnjih odmora pa smo raštrkani na sve strane, ipak smo uspjeli složiti dvije ekipe koje će bodriti naš klub u Zagrebu i Osijeku. Dinamo će sutra odigrati jubilarnu 100-tu kvalifikacijsku utakmicu pod zastavom UEFA-e po čemu smo apsolutni europski rekorderi, a premijerni bi nastup trebali imati u prekrasnim crnim dresovima.

Dinamo je rekorder u ovom dijelu natjecanja. Niti jedna momčad nije zabilježila više odigranih dvoboja. Također prvi smo s najviše nastupa u pretkolima za Ligu prvaka, imamo ih 76, imamo i najviše nastupa u drugom pretkolu Lige prvaka (28), a isti nam broj nastupa nosi prvo mjesto i na popisu klubova koji su najviše puta igrali u trećem pretkolu. 

Uvijek se govori samo o negativnim rekordima u skupinama pa je red spomenuti i ove pozitivne rekorde u kvalifikacijama gdje smo apsolutni kraljevi. Koliko je teško proći kvalifikacije najbolje se vidi po ostalim hrvatskim klubovima. Rijeka je ušla tek dva puta u skupine Europa lige, kao i Hajduk koji je također ušao samo dva puta u skupine u zadnjih 25 godina - jednom u Ligu prvaka i jednom u Europsku ligu. Za razliku od njih Dinamo je u skupinama igrao čak 13 puta - 6 puta je nastupao u elitnoj Ligi prvaka i 7 puta u Europskoj ligi. 

Nakon utakmice protiv Odda, Dinamo se vraća domaćem prvenstvu koje nam je također jako bitno. Već nakon 2. kola zasjeli smo na prvo mjesto gdje namjeravamo ostati i na kraju prvenstva. Bit će teško, ali mi vjerujemo da se titula vraća u Zagreb. Sada nam kreću najteže utakmice: Odd, Osijek, ponovo Odd, Hajduk, Rijeka...Veselimo se svakoj od njih. Ajmooooooo!