moro osJučer nismo uspjeli pobijediti drugu momčad Osijeka koja je igrala bez devetorice igrača u odnosu na utakmicu sa PSV-om, a i takva nam je stvarala probleme i složila nekoliko kontri. Pa je li moguće da mi navijači vidimo bolje od Dinamove struke? Dinamo nema igru, agresivnost, okomitost, brzinu, dubinu, nemamo pravog napadača, desnog beka... Ako se nešto pod hitno ne promijeni, mi smo prvenstvo izgubili već u 3. kolu, a pitanje je što nas čeka i u četvrtak.

Kao veliki navijači, iskreno tugujemo dok gledamo ovako nemoćni Dinamo. Toliko smo očekivali od ove sezone, a osim novih dresova i Fan shopa mi se nismo pomakli ni za milimetar od proljetos kada smo, usput rečeno, izgledali očajno. Ovo jučer je bilo strašno.

Benkovića kao čuvamo protiv Norvežana za Osijek, a jučer ga nema ni na klupi!? Bez njega je obrana tanka, a uz to i često od veznih igrača ostavljena na vjetrometini pa nam svaka ekipa s kojom igramo radi kontre kao na nekoj trening utakmici. Čuvamo najboljeg igrača Soudanija kao da u četvrtak igramo protiv Juventusa, a ne tamo (uz dužno poštovanje prema protivniku) nekih amatera iz Norveške.

Pa čemu sve to? Čemu ubacivanje Henriqueza u igru tek u 88. minuti, a kao idemo na pobjedu? Zašto nije dobio šansu ranije, a ne da se Gojaka gura na mjesto centarfora? Zar nitko u klubu ne vidi da s ovim sastavom ne možemo biti prvaci, a prvi put u 10 godina strepimo hoćemo li ući i u skupine Europa lige? Za vikend nam dolazi Hajduk. Daj se probudite, poduzmite nešto!