transhHrvatski su klubovi ove godine fenomenalno startali u Europi i Hrvatska je trenutno na prvom mjestu Starog kontinenta po osvojenim bodovima. Čini se kako nam liga iz godine u godinu sve više napreduje i kako se od prošle godine oformila velika četvorka hrvatskog nogometa. U nedjelju se igra naš najveći derbi između Dinama i Hajduka i u zraku se osjeća miris velike utakmice. Zadnji smo derbi izgubili na Maksmiru nakon devet godina. 

Svi smo željeli zanimljiviju ligu u kojoj se prvak neće znati već nakon 3 kola i čini se kako smo to dočekali. Dinamo više nije neprikosnoveni vladar hrvatskih travnjaka i prošle smo sezone ostali bez trofeja nakon 11 godina. U sljedeće dvije utakmice protiv Hajduka i Rijeke puno će toga biti jasnije u ovoj sezoni. Sad dolaze prava iskušenja. Iako trenutno ne izgledamo baš najbolje, nadamo se da će već od danas, a pogotovo od nedjelje, sve to izgledati puno bolje.

Na derbiju ćemo promovirati i novi, veliki desetmetarski transparent koji će u punom sjaju zasjati na našoj istočnoj tribini. Transparent će biti u bojama grada, sa starim i novim Dinamovim grbom te dodatkom Ružice grada kao simbolom Orahovice. Nadamo se da će vam se svidjeti. I ovaj smo transparent, kao i sve prethodne, sami financirali. Tek toliko da se zna.

Budući da smo zadnji derbi izgubili, red je da se vratimo starim navikama, a to su pobjede u međusobnim utakmicama. Vjerujemo da će novi navijački tunel i naš novi transparent pomoći u tome. Ajmoooooooooooo!