cileanciTko bi samo prije tjedan dana rekao da ćemo nakon onako očajne utakmice u Norveškoj prvo uvjerljivo pobijediti Hajduk, a zatim i slaviti prvu pobjedu na Rujevici. Ovo je bio neki drugi Dinamo. U samo tjedan dana doživjeli smo transformaciju iz lošeg do odličnog izdanja. Prvak je pao na svom stadionu poslije 43 utakmice u nizu, a junak je ponovno bio Junior Fernandes, naše najveće ovoljetno pojačanje. Čestitke svima!

Ovo već sliči na ekipu. Ovo što je Mario Cvitanović napravio u ovo malo vremena obećava. Nakon remija u Osijeku, kada je Osijek igrao u B sastavu, i onog mučenja u Norveškoj počele su se rojiti crne slutnje kada sam i napisao članak pod naslovom "Ne sluti na dobro", a evo danas sasvim druga priča. Igrači su pokazali kako se bori za svoj dres.

Iskoristili smo sve probleme domaćina i pobijedili 2:0, iako samo zadnjih pola sata igrali s igračem manje jer je isključen bio do tada vrlo dobri Jan Lecjaks. No, mora se reći da smo i mi bili bez dva standardna igrača Soudanija i Ćorića. Ovom smo pobjedom najvećem konkurentu pobjegli na četiri boda prednosti i time najavili da ozbiljno mislimo vratiti titulu u naše vitrine.

Tri derbija su iza nas. Iz njih smo izvukli sedam bodova, a vrlo lako smo mogli i svih devet. Sad nam kreću tzv. lakše utakmice, a do novih susreta sa Osijekom, Hajdukom i Rijekom u kadru ćemo imati i Ademija te biti još moćniji. Već danas se okrećemo kvalifikacijama i utakmicama sa Skenderbegom. Idemo još i to riješiti pa napraviti malo bolji rezultat u Europi. Lijepo je ovih dana biti dinamovac!

Na kraju čestitamo svima vama koji ste u našoj anketi pogodili rezultat današnje utakmice, a to su: Snježana, Sandra, Sir, Grga, Nikola, Dražen, Vladimir i Ivica. Na utakmici u Rijeci i naša je Udruga imala svog predstavnika, a to je ovaj put bio Bračun.

slavlje u rijeci