eddy naslovPrije dvije smo godine igrali protiv Skenderbeua za ulazak u Ligu prvaka, a sutra igramo za ulazak u Europa ligu. Utakmice iz 2015. godine ostale su nam u lijepom sjećanju jer smo u Ligu prvaka ušli bez većih stresova s ukupnim rezultatom 6:2. Na Elbasan Areni pobijedili smo 2:1, a na Maksimiru 4:1. Nadamo se da će nam i sutrašnja utakmica između Dinama i Skenderbeua ostati u lijepom sjećanju, a sigurni smo da ju naš mladi član Eddy nikada neće zaboraviti.

Naime, sutra će po prvi puta dijete iz Orahovice izaći na teren s igračima i to uoči odlučujuće utakmice za ulazak u Europa ligu, drugo po snazi Uefino natjecanje. Eddy je sin našeg člana Yaska i zaljubljenik je, kao i njegov otac, u plavu boju i Dinamo. Mi smo ga prošli tjedan prijavili za akciju "ručice" u kojoj djeca izlaze na teren izvodeći igrače za ruke.

Djeca obavezno moraju doći u tenisicama sat i pol prije početka utakmice kod spomenika BBB gdje će ih pokupiti treneri i odvesti u svlačionicu. Bit će to Eddyiju uspomena za cijeli život. I ostali članovi naše Udruge mogu prijaviti, za neke buduće akcije, svoje dijete ili unučad ako su do 130 cm visine. Kako god bilo, Eddy će probiti led. Sretno, Eddy!

eddy1

Prije dvije godine na Maksimiru se po kišnom vremenu skupilo 17.000 ljudi, a naših je članova bilo 14. Atmosfera je bila jako dobra, bez ijedne baklje i ružnog povika. Igračima se skandiralo i nagrađivalo ih se pljeskom za svaki dobar potez. Kada je bilo najteže, kada smo ostali s igračem manje s tribina je stigla još glasnija podrška, a igrači su to na terenu vratili fanatičnom borbenošću i vrlo dobrom igrom. Bila je to borba za svaku lopu jer je ulog bio velik.

Kraljevi kvalifikacija sutra moraju opravdati svoj nadimak "Real Madrid kvalifikacija" te se po 11. put zaredom plasirati u skupine. Na put krećemo u 13 sati ispred Dukata.