or antolaUoči uzvratne utakmice protiv Skenderbeua, našem sam kapetanu, u ime navijača iz Orahovice, poslao poruku podrške. Domagoj je odmah odgovorio. Radi se o kapetanu bez mrlje, fino odgojenom dečku koji s dvije noge stoji čvrsto na zemlji, izdanku Dinamove nogometne škole koji imponira skromnošću, o igraču koji istina nije posebno brz, ali je tehnički školovan i često puta nepravedno napadan i osporavan, koji je bio jedan od najboljih u pobjedi protiv Arsenala...

Dok izbirljiva zagrebačka publika uvijek traži nekog Pedra koji će za sve biti kriv, navijači iz Orahovice oduvijek podržavaju ekipu i igrače bez obzira na sve. Sjećamo se kada su "razapinjani" Cvitanović, Viduka, Zahora, Hrgović, Badelj... danas su to Pivarić i Antolić.

Neki članovi naše Udruge idu na Dinamove utakmice preko 50 godina (Martin i Ivica) i nikada nisu zviždali i vrijeđali naše igrače. Navijači iz Orahovice ne napuštaju stadion s prvim kapima kiše, ne pitaju koliko košta ulaznica ili put do Zagreba i uvijek su vjerni svom klubu. To je prepoznao i naš kapetan koji nam je poslao sljedeću poruku:

Hvala vam puno na ovako lijepoj poruci podrške. Puno mi znače ovakve riječi, ne samo meni nego i cijeloj momčadi. Sačuvat ću ovu poruku i još ju jednom pročitati prije izlaska na teren. Da je barem više ovakvih navijača kao što ste vi. Veliko HVALA!

antola trans