mariocvitanovic1200pixsellNažalost, svjedoci smo još jednog događaja koji sve normalne ljude ostavlja bez riječi. Sinoć nas je zatekla grozna vijest kako je naš trener Mario Cvitanović fizički napadnut na ulazu u stan. To je samo nastavak svega onog što se događa u posljednje vrijeme kada je u našem društvu potpuno legalizirano nasilje. Užasno je u kakvo se društvo pretvaramo u kojem se čak i institucije boje osuditi zlodjela i nasilje. Šute i čekaju da se dogodi ono najgore.

Nekako nam se čini kao da je ovo legalizirani linč na zaposlenike Dinama i HNS-a, jer smo svako malo svjedoci upravo takvih događaja. Zar svi skupa čekamo da se nešto tragično dogodi kako bi netko reagirao? Tko god da je u ovom slučaju napao trenera Dinama trebao bi biti pronađen, samo tko od nas vjeruje da će tako i biti? Hoće li i sada pojedini mediji pisati kako se Cvitanović sam napao? 

Pročitao sam jedan odličan komentar pa ću ga citirati za kraj: "Draga gospodo iz pravosuđa, policije i medija, razmislite kakvu poruku šaljete ovim potencijalnim napadačima i ne držite li vi zapravo pištolj ili bejzol palicu, a huligani se samo posluže onim što im je servirano".