vc2017Iako smo u prvenstvu i dalje bez poraza, to još uvijek ne izgleda dobro. I dalje nemamo ideju, nemamo igru, a sve to potkrepljuje činjenica da u prošlom kolu nismo pobijedili fenjeraša. Istina je da je razdoblje teških terena, ali nam to nije i ne smije biti izgovor. No, nema mjesta panici jer smo prvi krug odvozili s pola gasa. Na redu je još jedno gostovanje i to u Vinkovcima. U zadnja četiri gostovanja kod Cibalije upisali smo četiri pobjede uz gol razliku 1:6.

Dojam je da ta naša momčad tek mora proigrati, da će konačno krenuti i Soudanija koji je ove sezone ostao dužnik, a kronično nam nedostaje "killer" pred golom koji će i iz jedna šanse zabiti za tri boda. Igra nam je još uvijek prespora i u njoj nema automatizma. Nekada prođe cijela utakmica a da nismo vidjeli ni jednu uigranu akciju.

Možda je razlog taj što u prvoj ekipi imamo previše igrača ispod 22 godine koji se sporo profiliraju i skloni su oscilacijama zbog svojih godina. U jednoj nas utakmici oduševi Moro pa ga u drugoj nema. Slična je situacija s Olmom, Fiolićem, Gojakom pa i Benkovićem. Ćorića da i ne spominjem. Kako god bilo, moralo bi to biti puno bolje. Možda već sutra. Vidimo se u Vinkovcima!