vc2017 copyUpisali smo još jedno uspješno gostovanje. U Vinkovce nas nije išlo puno, ali smo se, kao i obično, odlično proveli. Naši su nogometaši pobijedili Cibaliju 5:2 i zadržali prednost od 4 boda ispred drugoplasirane Rijeke. Sretni smo što smo konačno nekome napunili mrežu do vrha, ali nas još uvijek brine što olako i naivno primamo golove. Iz 11 kola imamo devet pobjeda i dva remija. Iako još uvijek nismo uvjerljivi, jedina smo neporažena momčad lige s 29 bodova.

Osim što smo prvi, imamo i najboljeg strijelca lige Soudanija koji je s dva nova pogotka učvrstio svoju poziciju na vrhu ljestvice strijelaca te na taj način utišao zvižduke domaćih navijača koji mu nisu zaboravili padanje u šesnaestercu u prethodnoj utakmici u Vinkovcima. Uz Soudanija još je dva pogotka dodao vrlo dobri Dani Olmo te Armin Hodžić.

Razina igra nije kao prethodnih godina kada smo se s pola snage znali prošetati HNL-om, ali se mora priznati da za sada rutinski odrađujemo posao. Slijedi nam reprezentativna stanka, a zatim tri derbija zaredom - Osijek, Hajduk i Rijeka. Kako smo se proveli u Vinkovcima, pogledajte u fotogaleriji.