kijev 116Ako ste slučajno pomislili kako je u vrijeme rasprodaje teško stečenog nogometnog ugleda leđa reprezentaciji možda okrenuo i njen najpoznatiji navijač i član naše Udruge, Nenad Bračun, gadno ste se prevarili. Čoks je jučer rano ujutro otputovao u Ukrajinu gdje će u odlučujućoj utakmici biti podrška našim igračima. Njemu je svejedno igra li Hrvatska u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Engleskoj, Francuskoj, Portugalu, Gruziji, Azerbajdžanu, Estoniji, Japanu ili Brazilu. 

Teško se može reći da postoji veći navijač nogometne reprezentacije od njega. Njega ne zanimaju proglasi i bojkoti navijačkih skupina. Čovjek uživa u putovanjima, nogometu, navijanju, druženju, upoznavanju novih zemalja, ljudi i običaja, u dobroj hrani i piću. Ovo mu je drugi posjet ukrajinskoj metropoli jer smo prije pet godina zajedno bili na utakmici Lige prvaka između Dinama Kijev i Dinama Zagreb. Ovo je jedan lijepi kolaž koji sam napravio poslije te utakmice. Prošli smo puno zemalja, ali smo se složili da nigdje u svijetu žene nisu tako dotjerane i zgodne kao Ukrajinke.

kijev 230

Prije nekoliko se dana Bračun vratio s Oktoberfesta, danas je u Ukrajini, a već za vikend smo u Zagrebu na utakmici s Osijekom. Jučer je njega i njegovu ekipu u Kijevu dočekao i bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna. Dečkima želimo dobar provod, u što smo sigurni, i pobjedu, u što baš i nismo sigurni, ali se tomu nadamo. 

kijev 2017