soudani kopackaNaš najbolji strijelac i igrač, El Arabi Hillal Soudani, osvojio je nagradu za najboljeg alžirskog strijelca koji igra u inozemstvu.  Svečana ceremonija održana je u ponedjeljak u glavnom gradu Alžir. Soudani je najbolji strijelac Dinama u ovoj sezoni. Do sada je ukupno postigao osam golova u 11 nastupa, te se uz ukupno 60 ligaških golova za modri klub probio na 25. mjesto najboljih strijelaca u povijesti Hrvatski Telekom Prve lige! Čestitamo!

Od sezone 2013./14. alžirski je napadač postigao ukupno 60 ligaških golova u dresu Dinama. Podsjetimo, na vrhu vječne ljestvice strijelaca Hrvatske nogometne lige je Davor Vugrinec sa 146 postignutih pogodaka, na drugom je mjestu Igor Cvitanović (126 pogodaka), dok je treći Joško Popović sa 111 pogodaka.

Uz to, Soudani se s dva pogotka Cibaliji na ukupnoj ljestvici strijelaca kluba nalazi na četvrtom mjestu. Prvi strijelac kluba je Igor Cvitanović sa 160 golova, drugi je Eduardo da Silva sa 94, a treći Goran Vlaović ima 89 pogodaka. Nadajmo se kako će Soudani vrlo brzo preskočiti Gorana Vlaovića i popeti se na treće mjesto najboljih stijelaca.

soudani kolaz