na klupiU subotu nam je sudačka nadoknada ponovno bila sretna. Po tko zna koji put smo se izvukli doslovno u zadnjim sekundama. Sudac je pokazao četiri minute sudačke nadoknade koje su gotovo prošle i kada se očekivao kraj lopta je bila ubačena u šesnaesterac s lijeve strane, a na drugoj vratnici Henriquez ju je poslao u mrežu za izjednačenje i konačnih 1:1. To mu je treći pogodak za Dinamo u 93:50 - Hajduk, Skenderbeu i sada Osijek.

Prije utakmice obišli smo stadion i zavirili u tunel za izlazak igrača koji je posvećen navijačima. Na stadionu nas je dočekala Iva Cigrovskij i novi član naše Udruge Držislav Krasić. Tunel izgleda fenomenalno. U njemu se nalazi više od 100 navijačica i navijača svih generacija koji motiviraju naše igrače prije svakog izlaska na teren, a među njima su i tri naša člana - Nenad, Držislav i Damir. Trebali smo posjetiti i trofejnu dvoranu, ali je trenutno u fazi renoviranja pa smo to ostavili za drugi put.

Utakmica između Dinama i Osijeka pamtit će se po tome što se nakon više od dvije godine suspenzije na teren vratio Arijan Ademi koji je ušao u igru u 58. minuti. Sudeći po onome što smo vidjeli, Ari je u dobroj formi. Kako su pojedini mediji i najavli, mi smo mu pripremili iznenađenje tako što smo izradili transparent podrške koji je bio uz naš veliki transparent na istočnoj tribini. Poslije utakmice smo se ispod južne tribine našli s Arijanom i fotografirali se s transparentom. Arijan se zahvalio svim članovima Udruge i pozdravio dinamovce iz Orahovice.
 
Kako smo se proveli u Zagrebu, pogledajte u fotogaleriji.