kutina naslovBitka za Vukovar užas je koji nikada ne smijemo zaboraviti. U mjesecu tužne obljetnice i sjećanja na Vukovar i vukovarske žrtve čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na susret s istinskim herojem obrane grada. Damir Markuš Kutina promovirat će svoju knjigu "58" - HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca te govoriti o tome kako je tekla najveća bitka u novijoj hrvatskoj povijesti. Promocija knjige bit će u utorak 7. 11. u hotelu "Dukat" s početkom u 18.00 sati.

Razaran tisućama projektila, Vukovar je te ratne jeseni 1991. godine tri mjeseca odolijevao napadima neprijatelja, opkoljen i odsječen od ostatka Hrvatske, sve do 18. studenoga kada je slomljen otpor branitelja i srušeni grad pao u ruke okupatora.

Bez priče o HOS-u nemoguće je ispričati priču o Sajmištu i Vukovaru. Branitelji HOS-a spadaju u najveće heroje Vukovara i Domovinskog rata. Bilo kakva rečenica ili epitet o njima neće dovoljno opisati njihovu hrabrost i koliko su dali Vukovaru i Hrvatskoj. 

kutina1

Damir Markuš veliki je navijač Dinama i do prije rata je bio istaknuti član Bad Blue Boysa. Knjigom "58" – HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca, Markuš je na 248 stranica i sa 107 ekskluzivnih ratnih fotografija, svakom domoljubu podastro iskonsku istinu vukovarske bitke, s prve crte, iz rova, ispred tenka. Nije se bavio filozofijama i nagađanjima; on nam je dao i ostavio ono najljepše – Istinu o Vukovaru!

Dođite na promociju knjige u organizaciji Udruge navijača Dinama iz Orahovice. Radujemo se vašem dolasku!