imamo prvakaGotovo je! Iako još nije prošla ni polovica prvenstva, Hrvatska ima novog prvaka. Deset bodova prednosti pred Osijekom i 12 pred Rijekom i Hajdukom sasvim je dovoljno da se to usudimo reći. Mora se priznati da i dalje ne igramo onako kako bismo to svi željeli, ali činjenica je da nam je ovo najbolji ulazak u sezonu u zadnjih 10-ak godina. Utakmice nam nisu za pamćenje, ali pobjeđujemo na volju i karakter.

Jučer smo u Koprivnici pobijedili Slaven Belupo koji nam je često znao zagorčati život. U prilično siromašnom dvoboju, u kojemu smo uputili tek dva udarca prema golu, za pobjedu je bio dovoljan samo jedan, i to onaj pred sam kraj utakmice.

Čini se kako su nam igrači fizički dobro pripremljeni jer se već nekoliko puta vadimo na samom kraju utakmice (Osijek, Hajduk, Belupo). Istina je da nam igra nije dobra i da tu još ima puno prostora za napredak, ali ono što nas veseli je to da više ne gubimo utakmice. S iskustvom mlađih igrača, doći će i ljepše igre.

Zadnju smo utakmicu izgubili protiv Rijeke u finalu Kupa u Varaždinu, 31. svibnja 2017., što znači da punih pet mjeseci ne znamo za poraz. Očekivano je da se do kraja polusezone prednost na ljestvici još poveća jer Osijek, Rijeka i Hajduk igraju međusobne utakmice, dok nama nakon tri uzastopna derbija i utakmice u Koprivnici slijede nešto lakše utakmice. 

Na utakmici je bio i član naše Udruge Držislav. Pišemo još jedno gostovanje.

imamoprvaka big