plavanoc17Vjerojatno se mnogi od vas pitaju zašto ove godine nema nikakvih obavijesti o Plavoj noći u Orahovici. Dinamo ima dugu i bogatu tradiciju održžavanja Plavih noći. Teško je pronaći neki grad s većim brojem članova gdje nije bilo tih ugodnih susreta i družženja, toliko popularnih među plavim navijačima. Nažalost, mi smo ostali jedini koji smo tu tradiciju održavali tako što smo organizirali 10 Plavih noći zaredom. Ove smo godine odlučili napraviti malu pauzu.

To što ćemo ovu godinu preskočiti nipošto ne znači da ubuduće nećemo nastaviti s organizacijom Plavih noći, nego smo uzeli malu pauzu zbog nekoliko objektivnih razloga. Teško je reći koja je zabava do sada bila najbolja jer su sve bile vrhunski organizirane, ali prošlogodišnja je po mnogočemu bila posebna i svima će ostati u nezaboravnom sjećanju. Bilo je tu svega - odlične svirke za koju su se pobrinuli Najbolji hrvatski tamburaši i Intro band, bogate tombole, licitacije dresova, rođendanske torte, zabave uz ples i pjesmu sa suzama u očima.

Upravo radi svega toga odlučili smo ovu godinu preskočiti. Neki od onih objektivnih razloga koje sam već spomenuo su da smo tom zabavom dosegnuli vrhunac i da ispod toga više ne možemo ići. Kako je sve teže naći sponzore za takvu veliku organizaciju, a ulaznice je sve teže prodati, odlučili smo da ćemo sljedeću zabavu organizirati u dogovoru s klubom, tj. kada budemo imali jamstvo da će nam na Plavu noć doći kompletna prva ekipa, ili barem dio igrača. Ispod toga više ne idemo.

Dakle, sljedeća Plava noć u Orahovici s igračima prve momčadi, a do tada se prisjetimo kako je to izgledalo na prvih 10 Plavih noći...

pn2007big

pn2008big

pn2009big

pn2010big

pn2011big

pn2012big

pn2013big

pn2014big

pn2015big

pn2016big