Plavi kvart naslovNaša je Udruga poznata po svojim aktivnostima u cijeloj Hrvatskoj pa i mnogo šire, a predsjednik Udruge i Dinamov povjerenik u čak tri je navrata radi toga i nagrađen kao najaktivniji povjerenik kluba. Za promicanje GNK Dinamo Zagreb nagrađen je 2008., 2009. i 2017. godine. Ovaj je tjedan dobio još jedno priznanje tako što je pozvan na snimanje šeste emisije "Plavi kvart" u kojoj je lijepa voditeljica, Ivana Mišerić, osim predsjednika Udruge ugostila i Filipa Benkovića.

Emisija je zamišljena tako da se javnosti predstavljaju igrači, navijači i zanimljive priče iz modrog kluba. U moru velikih navijača prvi gost u emisiji bio je naš prijatelj Damir Žigrović - Žiga, a u četvrtoj novi član naše Udruge Držislav Krasić. Dakle, u prvih šest emisija imali smo četiri povjerenika, a od toga dva člana Udruge navijača Dinama iz Orahovice.

Bez obzira na sve one ljubomorne kojih uvijek ima, ovo je podatak koji govori koliko je naša Udruga radila na promociji kluba, što je sve napravila u ovih 10 godina i koliko je cijenjena. Veće priznanje od ovoga nam ne treba.

Nova će emisija biti emitirana u utorak, 28. studenoga, u 20 sati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, a za sve one koji ju propuste moći će ju pogledati već u srijedu na našim stranicama. U nastavku vam donosimo nekoliko fotografija sa snimanja, a što su rekli Filip Benković i Damir Najmenik pogledajte u utorak u novoj emisiji.

plavi kvart snimanje