uclanise18I ovu ćemo staru godinu, kao i prethodne, provesti zajedno. U nedjelju, 31. 12., u caffe baru "Plavac", od 10 do 15 sati, počinjemo s prikupljanjem članarine za 2018. godinu. Pozivamo sve stare članove da obnove svoje članstvo, a sve ostale dinamovce da postanu članovi najboljeg i najtrofejnijeg hrvatskog kluba. Na staru će godinu, svi koji to do sada nisu učinili, moći podignuti svoj zidni kalendar. Tekuću smo godinu završili sa 125 članova. Neka sljedeća bude još uspješnija!

Cijena članarine je, kao i prethodnih godina, 40 kn za mlađe od 18 godina i starije od 60 godina, dok je za osobe između 18 i 60 godina starosti članarina 60 kn. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn za punoljetne osobe, dok je članstvo za maloljetne i žene besplatno.

Svi oni koji dodatno plate 40 kn za članstvo u Udrugu navijača Dinama iz Orahovice na poklon će dobiti prekrasnu šalicu. Osim toga, za sve ćemo osigurati vrhunski čobanac i odličnu zabavu.

salica

Dinamo uvijek misli na svoje članove te kod učlanjivanja dobivate različite pogodnosti. Svaki će član na kućnu adresu dobiti člansku iskaznicu, prigodni poklon, a na datum rođenja u poštanskom će sandučiću svakog člana dočekati rođendanska čestitka. Tu su još i popusti na suvenire i godišnje ulaznice.

Ako još uvijek niste, sad je vrijeme da postanete dio modre obitelji! Ona već je.

girl uclani se big