silvestrovo17Nadamo se da ste se odmorili i lijepo proveli za božićne i novogodišnje blagdane. Dok su igrači još uvijek na odmoru, a u Maksimiru vlada mir, mi smo u novu godinu tradicionalno krenuli žestoko. I ovaj je put zadnji dan u godini bio u znaku Dinama. Na Silvestrovo smo svim ljubiteljima plave boje organizirali druženje, a svaki je dinamovac prilikom učlanjivanja na poklon dobio šalicu naše Udruge i džepni kalendar. Sve je, kao i obično, završilo u kasnim večernjim satima.

Dinamovci iz Orahovice i okolice i dalje su vjerni svom Dinamu. Već prvog dana učlanjivanja imamo 55 članova, a popis članova koji su se do sada učlanili možete vidjeti u izborniku Članovi u 2018. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a posebno nas vesele novi članovi i članovi povratnici. Prvi je članarinu za 2018. godinu ovaj put uplatio Alen Unferderber. Vrhunski čobanac skuhao je Robert Hofman, a svim članovima podijelila ga je orahovačka gradonačelnica i odnedavno naša članica Ana-Marija Petin. 

Svi vi koji se još niste učlanili možete to učiniti tijekom cijele godine jer članska iskaznica vrijedi godinu dana od učlanjivanja. Ne zaboravite da svaki pravi navijač u džepu uvijek mora imati člansku iskaznicu. Kako je to izgledalo na staru godinu, pogledajte u fotogaleriji.

DOKAŽI VJERNOST I UČLANI SE U DINAMO!

silvestrovo17 velika