gavran predstavljanjeNova je godina počela na najbolji mogući način. Konačno smo dočekali jedno perverzno pojačanje. U Maksimir je danas "sletio" Gavran kojeg već dugo čekamo. Još početkom sezone znali smo za dogovor između kluba i igrača, no dok nije postalo i službeno nismo vjerovali. Već smo se puno puta opekli pa pušemo i na hladno. Hvala Bogu, sve je završilo onako kako smo očekivali te je Mario Gavranović, vrhuski igrač i istinski dinamovac, završio u plavom dresu.

Nova modra jedanaestica na predstavljanju se pojavila nasmiješena i sretna, spremna na nadolazeće izazove i na još jedan naslov prvaka. Imati u ekipi Soudanija i Gavranovića znači samo jedno - perverzija. S još jednom 10-kom i desnim bekom imali bismo odličnu momčad koja bi mogla i ove godine napasti Ligu prvaka, bez obzira što će to ovaj put biti puno teže ostvariti nego prethodnih godina. Jedva čekamo nastavak prvenstva.

Prije toga, Maksimir su napustila dva igrača - Domagoj Antolić i Angelo Henriquez. Antola je bio kapetan bez mrlje. Fino odgojeni dečko koji kod kuće nikada nije bio dovoljno cijenjen, ali je unatoč tomu s dvije noge čvrsto stajao na zemlji. Istina, nije bio posebno brz, ali je bio tehnički školovan i često puta nepravedno napadan i osporavan. Nadamo se da će ga u Legiji više cijeniti. 

U 17 makismirskih godina izrastao je u čovjeka koji je dojmio svakom pojavom i gestom. Bio je moralna vertikala i lider. Od Dinama se oprašta sa 6 naslova prvaka i 2 trofeja Hrvatskog kupa. Igrao je i u povijesnoj utakmici protiv Arsenala kada smo zabilježili jednu od najvećih pobjeda u klupskoj povijesti.

U ime Udruge navijača Dinama iz Orahovice poslao sam mu poruku kako smo ponosni na svaki trenutak koji je proveo u Dinamu. Antola je ubrzo odgovorio na poruku i zahvalio svim članovima Udruge na lijepim riječima. Hvala, kapetane!

Osim Antolića, klub je napustio još jedan igrač kojega ćemo vječno pamtiti - Angelo Henriquez. Kada smo svojevremeno u novinama pročitali naslov da u Dinamo dolazi na posudbu iz velikog Manchestera, svi smo bili pomalo skeptični i pitali se bi li ga Manchester pustio da je zaista toliko dobar. No, već u prvim utakmicama postalo je jasno da smo dobili bingo.

Pogodak Hajduku u 93. minuti na Poljudu, kada smo 2:0 preokrenuli u 2:3, trajno će ostati u sjećanju svakog dinamovca. Da više nije zabio ni jedan gol, taj je bio dovoljan da ga zauvijek pamtimo. Ne smijemo zaboraviti ni hattrick Hajduku na Maksimiru u pobjedi 4:0 kada je Plavi Anđeo stao uz rame velikanima kao što su Eduardo, Zambata i Wölfl. Bilo je tu još puno golova u zadnjim sekundama. Angelo, hvala na svemu!

s angelom