najava os veljaca 2018Nama navijačima najgore je vrijeme kada nema utakmica pa s velikim nestrpljenjem očekujemo nastavak sezone. Nastavak proljetnog dijela počinje točno za tri dana. Dinamo ga otvara u Osijeku, što znači da su Plavi ponovno u našem kraju. Naravno da ćemo i ovaj put biti na utakmici, kao i zadnjih 40-ak god. Iako nam je drago što nam je Osijek postao ozbiljan konkurent u borbi za vrh ljestvice, u nedjelju navijamo samo za Dinamo.

Dinamo je u Slavoniji i Baranji oduvijek imao ogromnu popularnost, a to se vidi i po tomu što je u ovom kraju Hrvatske oduvijek imao najviše članova. Nekada je u našem kraju vladala prava nogometna groznica kada bi u Osijek dolazio Dinamo. Danas je ipak nešto drugačije.

A što nas sve očekuje u veljači? Nakon derbija u Gradskom vrtu, okrećemo se najvećem hrvatskom derbiju, onom protiv Hajduka. Paklenu veljaču zaključit ćemo s dva ogleda protiv Rijeke - prvo u prvenstvu, a zatim i kupu. Još uvijek smo bez poraza. Neka tako ostane i nakon ovih utakmica.

Kako su nekada tribine za Dinamovog gostovanja bile ispunjene do posljednjeg mjesta, pogledajte u maloj foto-retrospektivi od 1975. do 2000. godine.

u osijeku nekada1