promocija filma najavaObavještavamo sve članove, kao i sve ostale zainteresirane, da će Godišnja skupština Udruge navijača Dinama iz Orahovice biti održžana u petak 9. ožujka 2018. u hotelu "Dukat", s početkom u 18.00 sati. Kao što smo prethodno najavili, povodom 10 godina postojanja naše Udruge snimili smo 45-minutni film u kojemu smo nastojali prikazati što je sve Udruga radila u proteklih 10 godina. Promocija filma bit će isti taj dan.

U filmu će biti prikazan povijesni pregled navijanja u Orahovici, zatim aktivnosti udruge, putovanja, humanitarne akcije, Plave noći, čestitke za rođendan i još mnogo toga.

Za sve vas pripremili smo i jedno malo iznenađenje. Gost na našoj Godišnjoj skupštini bit će predstavnik Dinama i glasnogovornik kluba Alen Lesički i vjerojatno netko od igrača koji ne budu konkurirali za utakmicu protiv Lokomotive.

Ovo je prvi puta da nam netko iz kluba dolazi na skupštinu, što nas posebno veseli i raduje. I ovo je dokaz koliko je naša Udruga radila na promociji Dinama i koliko je cijenjena. Neka dođu i vide da Dinamo nije napušten i ostavljen. U Orahovici se živi za Dinamo.

Alen je vjerojatno idealan za tu dužnost glasnogovornika kluba. Uvijek nasmijan i susretljiv, a nadasve inteligentan i ozbiljan. K tome je mlad i školovan upravo za medijskog medijatora.

Svi vi koji se još niste učlanili u Dinamo i Udrugu možete to učiniti prije ili poslije skupštine. S današnjim danom imamo 115 članova s uplaćenom članarinom za 2018. godinu.

Veselimo se Vašem dolasku!

alenlesicki