promocija naslovJučer je u hotelu "Dukat" održana redovita Godišnja skupština kojoj su nazočili i gosti iz Zagreba - direktor marketinga Tomislav Rukavina, glasnogovornik kluba Alen Lesički te prvotimac Dinama i najveće ovosezonsko pojačanje Mario Gavranović. Tom je prigodom bila i promocija filma "Naših prvih 10 godina" koja je sve nazočne ostavila bez teksta. Tim smo filmom obilježili 10 godina postojanja, a svi koji ga niste gledali možete ga pogledati na našim stranicama.

Proslavi našeg rođendana nazočilo je oko 70 ljudi. Predsjednik Udruge otvorio je skupštinu i predložio sljedeći dnevni red: 1) Izbor radnih tijela skupštine, 2) Izvješće o radu Udruge i Financijsko izvješće, 3) Rasprava i usvajanje izvješća, 4) Prijedlog programa rada za naredno razdoblje, 5) Promocija filma "Naših prvih 10 godina, 6) Pozdravne riječi gostiju, 7) Zaključna riječ i domjenak.

Sva izvješća jednoglasno su usvojena, a na stranicama ćemo ih objaviti za nekoliko dana. U ime kluba, skupštini su se obratili Tomislav Rukavina koji je pohvalio rad Udruge te ostao fasciniran viđenim u filmu te Mario Gavranović koji nam je poručio da i dalje uporno podržavamo klub koji volimo, a da će nam se igrači odužiti pobjedama i dobrim igrama te nas na taj način nagraditi za ljubav i vjernost. 

Osim gostiju iz Zagreba, sve nazočne pozdravila je i gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin te dogradonačelnik Dalibor Fofonjka, inače oboje članovi naše Udruge. Budući da je Dinamo oduvijek slovio kao gospodski klub, direktor marketinga Tomislav Rukavina u ime kluba uručio je gradonačelnici i predsjedniku Udruge prigodne poklone, dok je predsjednik Udruge uzvratio poklonima za drage goste iz Zagreba koji su svojim dolaskom u Orahovicu pokazali koliko cijene naš rad i našu Udrugu.

Na kraju Skupštine Udruga navijača Dinama iz Orahovice podijelila je zahvalnice najzaslužnijim članovima za rad i vjernost u Udruzi. Nagrađeni su: Ivica Unferderber, Ivan Grgurić, Zorilsav Milković, Slavko Hećimović, Tomislav Pernar, Darko Čiš, Berilsav Milković, Mario Kršćanski, Ivan Šimić, Mile Cigler, Ivan Jurišić, Vladimir Grgurić, Nenad Bračun, Yaser Yahya i Damir Najmenik.

Uživajte u filmu...