mario gavranovic orahovicaIako nije bilo predviđeno da na našoj proslavi govori prvotimac Dinama Mario Gavranović, već samo direktor marketinga Tomislav Rukavina, na inzistiranje orahovačkih dinamovaca Mario se ipak obratio svim nazočnima kao predstavnik Dinamove svlačionice. Dinamova je jedanaestica i najveće ovosezonsko pojačanje, od kojeg u budućnosti očekujemo velike stvari, zahvalila Udruzi u ime cijele ekipe sljedećim riječima:

Prelijepo je danas biti ovdje i zasigurno ću sve svoje emocije i dojmove prenijeti u svlačionicu. Volite i podržavajte i dalje svoj Dinamo kao što ga i mi volimo. Svi se zajedno vidimo na proslavi osvajanja dvostruke krune. 

Nazočnima se obratio i Tomislav Rukavina, direktor marketinga GNK Dinamo.

Uistinu sam nakon ovog filma ostao bez teksta. Pokazali ste kako se na jedan prekrasan način voli i bodri naš Dinamo. Kamo sreće da ima više ovakvih navijača našeg kluba u Hrvatskoj. Svaka čast! Od srca vam hvala na svemu i vjerujem kako ćete i dalje svim srcem bodriti naš Dinamo u svim nadolazećim utakmicama, a mi ćemo vam vratiti koliko god budemo mogli. Definitivno, pokazali ste kako ste definitivno jedni od najvjernijih navijača Dinama u Hrvatskoj.

mario gavranovic orahovica 1