prvaci18majica Dinamo trenutno ne izgleda dobro, to je činjenica, čak se ne možemo sjetiti kada je izgledao lošije, ali ono što je u ovom trenutku najvažnije je da je osvojen naslov prvaka.  I umjesto da to Zagrepčani cijene i da u što većem broju dođu na stadion, oni i dalje kukaju i uvijek pronalaze neke izgovore zašto ne doći na utakmicu. Mi smo sutra u Maksimiru na proslavi naslova prvaka, a u srijedu na finalu Kupa u Vinkovcima. Nitko i ništa nas ne može odvratiti od našeg Dinama.

Kada netko izgovori Dinamo Zagreb, ili to negdje čujete ili pročitate, svakog pravog Dinamovca prođu trnci. Mi Dinamo oduvijek podržavamo i uvijek ćemo ga podržavati. To ni jedna udruga neće i ne može promijeniti. On je za nas emocionalno mnogo više od nogometa. On je ljubav, on je simbol, on je klub koji volimo bez zadrške i zato dolazimo na stadion, kupujemo godišnje ulaznice, učlanjujemo se. Tko to ne razumije i kome to nije jasno to je njegov problem.

Treneru Nenadu Bjelici želimo dobrodošlicu u najbolji hrvatski nogometni klub sa željom da se na otvaranju predstavi doborm igrom i pobjedom, da klub ponovno vrati na pobjedničke staze te da osvoji Hrvatski kup.

U Zagreb na proslavu naslova idu petorica naših članova (dvojica nas čekaju u Zagrebu), dok će u Vinkovcima biti 25 naših članova. Sutra preuzimamo ulaznice za finale Kupa za sve članove koji su se prijavili za put + majice i zastavice.

dresovikup18