vc kup naslovDinamo je ove sezone uzeo sve što se može uzeti. Nakon prvenstva uzeli smo i kup. Nakon lanjske nule, ove godine slavimo dvostruku krunu, a da bude slađe u finalu smo trijumfirali protiv najvećeg rivala Hajduka kojeg smo pobijedili 1:0. Ovaj nam je trofej silno bio potreban kako bismo isprali gorak okus neuvjerljivo osvojene titule. Bravo, dečki! Ovom ste se pobjedom iskupili za sve kikseve. Idemo sad još malo feštati pa na zasluženi odmor. AJMOOOOOOOOOOOOOOOO!

Hrvatski branitelji i djeca hrvatskih branitelja unijeli su uoči utakmice zastavu koja je vijorila na kninskoj tvrđavi, a cijeli je stadion zapjevao ''Moja domovina''. Bila je to krasna uvertira u finale kupa, u derbi dva najveća hrvatska kluba. I bio je to lijep derbi, jedan od ljepših i sadržajnijih koje su ova dva kluba odigrala u zadnje vrijeme. Sijevalo je sa svih strana. Moglo je završiti i drugačijim rezultatom, otići na drugu stranu, ali hvala Bogu završilo je našom pobjedom.

vinkovci kup 057

Gavranović je opet bio igrač koji čini razliku. Kad je bilo potrebno prelomiti u derbiju na Poljudu, pojavio se On. S dva gola Hajduku 22. travnja donio nam je pobjedu koja nas je odvela na plus osam. A onda je jučer iz jedine svoje prave šanse opet ugasio Hajduk. Bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme kada se spetljao Savvas. Hladno mu je oduzeo loptu i hladnokrvno savladao Hajdukovog golmana. U svakom njegovom potezu vidi se kvaliteta i to koliko mu je stalo do plavog dresa te s koliko ljubavi igra za Dinamo. Tog čovjeka jednostavno obožavamo.

Bez obzira na uspone i padove tijekom sezone, Dinamo je osvojio dvostruku krunu jer je bio najbolji. Zahvaljujući treneru Nenadu Bjelici na samom kraju igrači su uspjeli izvući svoj maksimum. Trener ih je trgnuo iz letargije i napravio od njih ratnike u manje od 10 dana te nam podigao i dozu optimizma pa bez straha čekamo novu sezonu i kvalifikacije za Europu.

slavlje ispred nase tribine 1

U Vinkovce je išlo 25 naših članova i sve je prošlo u najboljem redu. Neki su išli s nama organizirano, a neki u svom aranžmanu. Policija je odlično organizirala prijem navijača tako da nikakvih problema nismo imali. Na kraju je kapetan Arijan Ademi cijelu ekipu doveo do našeg transparenta gdje su obavili zajedničko fotografiranje. Što na to reći nego: HVALA TI, KAPETANE!

slavlje ispred nase tribine 2