mandzukic engleskaLjudi moji, sanjamo li? Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Treći put zaredom smo se vratili iz minusa. Prvo Danska, zatim Rusija i jučer Engleska. U finalu nas čeka Francuska koja će biti najteži protivnik do sada, no kako god završila ta utakmica mi smo već postigli uspjeh za sva vremena. Dečki su se već upisali u povijest, a eventualnom pobjedom protiv Francuza postaju besmrtni. Najponosniji smo na svijetu! 

Podsjetimo da je 14 od ukupno 22 reprezentativca igralo u jednom dijelu svoje karijere u Dinamu. Bravo i za naš Dinamo koji je dao najviše igrača na Svjetskom prvenstvu od svih klubova na svijetu, a vjerojatno i najboljeg igrača na turniru Luku Modrića.

Nakon što je s Realom osvojio sve što se može osvojiti, odveo je i svoju Hrvatsku do velikog rezultata. Uz neprežaljenog Dražena, Luka je i najbolji hrvatski sportaš svih vremena. To što je on postigao neće više nitko nikada ponoviti.

Udruga navijača Dinama iz Orahovice čestita našoj reprezentaciji na pobjedi protiv Engleske i ulasku u finale Svjetskog prvenstva. Čestitku smo poslali i izborniku Zlatku Daliću koji se, ako se sjećate, među prvima odazvao i snimio svoju video čestitku povodom snimanja filma o 10 godina postojanja naše udruge. 

BRAVO, VATRENI!

engleska slavlje