dukat.jpg

Udruga navijača Dinama iz Orahovice organizirala je 15.prosinca 2007. Plavu noć s Dinamovim legendama. Od bivših igrača pojavili su se: Ismet Hadžić, Jozo Bogdanović, Drago Vabec, Zlatan Arnautović, Josip Gucmirtl, Vlado Čonč, Marijan Ražić i Ivica Poljak.

 

Očekivali su se još Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Dražen Ladić, Mladen Munjaković, Davor Matić i Rudolf Belin, no nažalost nisu se pojavili. U prepunom Hotelu «Dukat» goste je do ranih jutarnjih sati zabavljala grupa Prva liga, a voditelj programa bio je Mario Mihaljević.

Plavu je noć otvorio povjerenik Damir Najmenik, a u ime igrača prisutne su pozdravili Drago Vabec i Ismet Hadžić. Iznenađenje večeri bila je bogata tombola gdje su glavne nagrade bile Dinamove trenirke, monografije, lopte, šalovi, kape, zastavice te Modrićev dres s  utakmice protiv Ajaxa. Trun i Heć, kao uznici, dobili su na poklon zidne kalendare, a Ivana Nemet, kao jedina djevojka koja putuje na utakmice, buket cvijeća.

Prije Plave noći u sportskoj dvorani Srednje škole ''Stjepan Ivšić'' odigrana je i humanitarna utakmica između Dinamovih navijača i Dinamovih legendi. Rezultat utakmice bio je 7:3 za Dinamove legende, a pet pogotka postigao je Jozo Bogdanović. Na tribinama je bilo oko tristotinjak gledatelja, a sav prihod od ulaznica (1135 kn) uplaćen je za Dječji vrtić ''Palčić'' u Orahovici.

Sve je bilo super, od prijema do utakmice i organizacije prve orahovačke Plave noći. Iako je bilo jako hladno vrijeme, nešto publike se ipak skupilo. Zahvaljujemo se na pozivu s nadom  da ćemo se vrlo brzo ponovno naći u Orahovici, rekao je Drago Vabec.

Bio je to dan kojega će se vrlo rado sjećati svi oni kojima je plava boja u srcu.

4.jpg

Orahovica, sportska dvorana. Gledatelja 300. Suci: Barbara Vidović i Zvonko Milobara

Strijelci:1:0-Kadežabek (7), 1:1-Bogdanović (10), 1:2-Papić (11), 1:3-Bogdanović (16), 1:4-Bogdanović (23), 2:4-Broš (30), 2:5-Bogdanović (31), 2:6-Papić (37), 3:6-Krmpotić (38), 3:7-Bogdanović (40)

UDRUGA NAVIJAČA: Najmenik, Šahinović, Krmpotić, Kadežabek, Balaž, Kelava, Miloloža, Pernar, Kovačević, Milković, Broš stručni stožer: Unferderber, Kršćanski

DINAMOVE LEGENDE: Hadžić, Vabec, Arnautović, Bogdanović, Poljak, Papić